Bianca van as


Spiritual Mentor for Life & Business

115558514_327974928229951_5097952555952690876_n

 

 

Al zolang ik me kan herinneren, voel, weet, hoor en zie ik meer dan anderen doen. Als kind zijnde vond ik dat volstrekt normaal. Ik realiseerde me niet dat dit een bijzondere gave is. Een talent dat ik bij mijn geboorte heb meegekregen. Een talent dat vaker voorkomt in de vrouwelijke lijn van mijn familie. De kennis van de Oude Religie wordt generatie op generatie doorgegeven. Ik ben een trotse heks. Magie stroomt door mijn aderen en ik ben intrinsiek verbonden met Moeder Aarde. Ik sta met beide benen op de grond en weet hoe ik de magie van de natuur in kan zetten. 

Als klein meisje zag, hoorde, voelde, wist ik al wat er ging gebeuren. Ik had ik er een term voor “slapen met mijn ogen open”. Ik ben dankbaar voor het feit dat dit stukje er in mijn jeugd gewoon mocht zijn. Ik ben een geboren medium. Gedurende mijn leven zijn keer op keer de juiste leermeesters op de juiste momenten op mijn pad gekomen. Hierdoor heb ik mijn talent kunnen ontwikkelen. Het kon rustig groeien in alle vrijheid. Langzaam groeide mijn vertrouwen en kon ik deze gave inzetten om anderen te helpen. Ontzettend mooi en dankbaar werk om te mogen doen.

"Ik werk met de magie van Moeder Aarde in lijn met het Universum"

Door mijn jarenlange ervaring en alle persoonlijke lessen ben ik uitgegroeid tot een spiritueel mentor die met beide voeten midden in het leven staat.

Mijn persoonlijke ontwikkeling is een proces wat mijn leven lang duurt. Vanuit passie en persoonlijke interesse. Deze reis heeft mij de kracht gegeven om mijn lichaam te accepteren. Mijn lichamelijke klachten en de pijn die daarbij hoorde zijn nagenoeg verdwenen. Ik ben ontzettend dankbaar voor wat mijn lichaam kan en heb mijn lijf lief. Ik volg niet de massa maar voel en kijk naar wat goed voor mij is. 

 Ik geloof niet in de “plak een pleister” methode. Ik kijk naar jou als compleet mens. Ik pak de zaken aan op een holistische wijze. Ik kijk niet naar regels en cijfertjes. Het draait om jou! 

 

 

Ik trek mijn trukendoos open en werk met de magie van Moeder Aarde zodat jij jouw natuurlijk ritme, jouw vrouwelijkheid, vitaliteit en spiritualiteit herontdekt en verdiept. Jij transformeert naar jouw ware zijn. Je levensenergie en magie stromen als nooit tevoren.

LET´S CONNECT