blije klanten

Ik kan je exact vertellen wat ik doe en wat jou dat oplevert.
De ervaringen van anderen vertellen jou veel meer!

Mensen die al bij mij zijn geweest, vertellen hieronder wat ik voor hen heb gedaan.

Het traject van Breathe Your Spiritual Force is een fascinerende ontdekkingsreis langs allerlei aspecten. Het gaat om goed voor jezelf zorgen, naar jezelf leren luisteren en openstaan voor wat je intuïtie je vertelt. Dit gebeurt op verschillende manieren. Ik heb zelf bijzondere dingen ervaren tijdens de online sessies. Ook vond ik het heel mooi dat iedereen op een ander vlak al ver was in haar ontwikkeling. Daardoor was er altijd wel iets nieuws voor alle deelnemers.

Bianca heeft de gave om je heel nieuwsgierig te maken. Ik had ook altijd zin in de volgende sessie. Je leert zo veel van elkaar! De groepssessies vond ik dan ook heel fijn en vertrouwd, ondanks dat ik niemand al kende. Het was echt een groep vol respect en veiligheid.

Bianca, dankjewel dat je me een stukje mee hebt genomen op deze reis! Ik ben me veel meer bewust geworden van mijn intuïtie.

Bonnie
Breathe Your Spiritual Force 

“Ik zocht iemand die me kan ondersteunen in welke voeding die bij me past . Welke voeding is echt voor mij en wat zou ik moeten laten staan, daar ben je super in geslaagd.

Verder zocht ik iets om van mijn angsten af te komen . Het was soms heel zwaar maar ook heel verhelderend. Ik heb de opdrachten super moeilijk gevonden maar wel effectief. Je moet echt je zelf zoeken wie ben jij wat wil je.

Mijn voeding heb ik drastisch veranderd en eindelijk weet ik nu wat bij me past. Hier was ik al jaren naar opzoek. Bianca is recht door zee daar hou ik van. Eerlijk oprecht en duidelijk. Ze weet waar ze het over hebt en bij vragen krijg je een duidelijk antwoord. Het is absoluut de moeite waard ik vond het elke cent waard.

Ik heb het een stevige fijne 12 weken gevonden, heb er veel van geleerd en ga zeker mijn voedingspatroon volhouden.”

Ester
Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience 

“Door het programma van BYSF heb ik het afgelopen jaar veel rust gevonden. Door naar mijzelf te kijken en naar binnen te keren heb ik vele inzichten gekregen & mijn talenten verder kunnen ontwikkelen. Ook heb ik mogen ervaren dat spiritualiteit veel meer is dan ik dacht & het makkelijk is toe te passen in het dagelijks leven. Niet alleen in de vorm, maar vooral in het tempo die bij mij past. Om deze reden vond ik de ondersteuning van Bianca binnen het programma ook fijn. Zij bood mij de tools aan en de rest lag aan mij.  Daarnaast was de sfeer binnen de groep fijn en vooral vertrouwd. Het was een warm groepje vrouwen, een soort van sisterhood. Zowel tijdens de masterclasses als binnen de besloten Facebook groep.

Onlangs heb ik ook een Livedag mogen meemaken. Deze was magisch. Was heel bijzonder om met elkaar samen te komen en ik kijk alweer uit naar de volgende.

Geesje
Breathe Your Spiritual Force 

“Bianca helpt mij op gewicht te komen door kleine aanpassingen in mijn voeding aan te brengen. Ze legt mij niets op, maar motiveert mij naar een gezondere levensstijl. Een levensstijl die ook vol te houden is.

Ze geeft veel tips waar ik echt wat aan heb!
Ik zou Bianca zeker aanraden omdat zij samen met jou kijkt naar wat het beste bij jou past. Daarnaast is ze bij het behalen van een doel bijna enthousiaster dan jijzelf. Dat werkt aanstekelijk en is erg motiverend.”

Lonneke
Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience 

“Bianca en ik gaan al heel lang terug. Ik ben bij haar terecht gekomen om kaarten te laten leggen. Met haar rustige en vriendelijke uitstraling wekt ze al snel vertrouwen, wat ik erg belangrijk vind als iemand kaarten voor je gaat leggen. Er komt dan natuurlijk informatie op tafel die niet voor ieders ogen bestemd is. Ze is altijd vrolijk en maakt tijd voor een praatje, een inhoudelijk praatje: hoe gaat het nu echt met jou? Ze probeert echt tot de kern te komen.

Voor het kaarten leggen ben ik jaren bij haar thuis gekomen. Wanneer ze vertelde over haar vervolgplannen was ik gelijk enthousiast. Ze ging een pilotgroep starten om het programma Breath Your Spiritual Force op te gaan zetten. Hier was ik één van de gelukkigen die deel mocht nemen. Een fijne groep dames die elkaar goed aanvoelden, met een lach en een traan.

Tijdens deze sessies heb ik leren mediteren, kaarten leren leggen, het automatisch schrijven bleek ik in me te hebben. Maar ik heb ook geleerd waar mijn eigen krachten liggen. Hier werd ik zo enthousiast van dat we nu samen aan het werken zijn aan de nieuwe ik, de 2.0 versie van mezelf. Dit doen we in combinatie met het kijken naar mijn voedingspatroon via het Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience programma.

Ik zit er nu nog vol in maar het heeft me nu al met grote en kleine stapjes verder op het pad gezet waar ik mijn ultieme geluk tegemoet loop…”

Miranda
Personal Spiritual Journey
Breathe Your Spiritual Force 
Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience

“Samen met Bianca ben ik en een aantal andere lieve dames dit spirituele avontuur aangegaan. Als iemand me vooraf zou zeggen wat het me zou brengen, had ik het niet geloofd. Bianca heeft mij laten zien en voelen wie ik ben, wil en kan zijn. Door haar coaching heb ik levensveranderende stappen durven nemen, die me veel rust en zelfvertrouwen hebben gegeven.
De cursusmap bied me nog dagelijks handvatten waarmee ik verder kan.  Het was mooi om te zien hoe ook de andere deelnemers zich ontwikkelden en dat schiep een band van wederzijds vertrouwen. Het was dan ook geweldig om elkaar op de Live dag te kunnen ontmoeten.
Wat ben ik blij dat ik hieraan deel heb mogen nemen en dankbaar voor wat het me gebracht heeft.”
 

Ilja
Breathe Your Spiritual Force