Spiritual Coaching

1 op 1 coaching

Er zijn momenten in het leven dat je weet, nu heb ik serieuze begeleiding nodig. Om te groeien als mens. Om te worden wie ik ben. Dat is het moment voor een één op één traject. Je kunt denken aan coaching gericht op jouw persoonlijke, spirituele groei, trauma-verwerking, regressie- en/of hypnotherapie, healing en nog zoveel meer.

De duur, intensiteit en invulling wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Dit is voor niemand hetzelfde. Jij bent uniek. Waarom zou een traject dan standaard zijn?

Ben jij eraan toe om op jouw eigen unieke wijze stappen te gaan zetten? Wil jij jouw magie weer laten stromen? Wacht niet langer en boek een Magical Match Call. We kijken samen wat de beste manier voor jou is om jouw doelen te bereiken! 

Personal reading

Is het tijd voor een grote persoonlijke schoonmaak? Wil jij zelf weer aan het roer staan in jouw leven? Als medium tune ik in op jouw energie en kijk waar jij staat in het leven. Ik leg verbinding met de spirituele wereld en Moeder Aarde. Samen gaan we met jouw vragen aan de slag.

Online of bij mij in de praktijk in Delft. Beide is mogelijk. Dit kun je bij het maken van de afspraak aangeven. 

Slechts beperkt beschikbaar!

Prijs: € 111

Een reading duurt ca. 45 minuten. Na betaling kun je jouw reading in mijn agenda inplannen.

Er is nog veel meer waar ik je mee kan helpen!  Dit is onder andere:

Wil je samenwerken of meer weten? Vul snel het contactformulier in!