Volg het ritme van de storm en creëer ruimte voor vernieuwing

Het is vandaag een ontzettend stormachtige dag. Wegen afgesloten, Schiphol half dicht gegooid, treinen rijden niet En die storm maakt een hoop los. Die storm heeft een ontzettende krachtige energie. En die energie, die kun jij gebruiken door mee te bewegen met de storm, door de kracht bij je naar binnen te laten komen en bij jouzelf hetzelfde te laten gebeuren als bij de natuur. Want als je nu buiten loopt en om je heen kijkt, dan zie je dat er takken zijn afgewaaid, dan zie je dat er dode bomen zijn omgewaaid. Je ziet dat moeder natuur alles loslaat wat niet meer bij haar past, puur en alleen door de kracht van de storm, door de kracht van de wind, want dat is immers waar die storm overgaat.

Deze kracht kun jij ook voor jezelf gebruiken. Veel mensen worden heel onrustig worden van de storm. En dat snap ik, want de energie die opgewekt wordt door de storm is krachtig, die wind die raast over het land heen en jij doet je best om jezelf staander te houden. Maar jij bent net zo sterk als de grootste, breedste, meest oude boom die er staat. Jij bent ook onderdeel van moeder natuur. Jij bent ook net zo verankerd met je wortels in moeder aarde als die bomen zijn. Dus in plaats van heel stevig en strak te willen blijven staan, kun je jezelf ook ontspannen en meebewegen. En laat die wind niet alleen om je heen razen, maar haal hem ook bij je naar binnen.

Daar hoef je namelijk niks voor te doen. Dat doe je automatisch, want je haalt adem. Als we geen adem halen, stopt het immers. Die energie van de storm haal je automatisch naar binnen. Maar laat die energie ook zijn werk doen. Laat die energie door je heen gaan en zet daarbij zelf de intentie. En de intentie zetten is niets meer of minder dan het denken en dan ervan overtuigd zijn dat het zo gaat gebeuren.

Zet die intentie dat de wind alles meeneemt wat niet meer bij je past en dat je dat loslaat, dat je dat moeder aarde instuurt, dat je dat uitademt, dat je het uitschreeuwt als je dat fijner vindt. Neem je over aan het ritme van de storm, laat het door je heen gaan. En als je je dan schoongeblazen voelt, als je voelt, ik heb losgelaten wat ik losgelaten heb, Van een deel zal je bewust zijn, een ander deel zal op onbewust niveau plaatsvinden. Maar als je op dat moment bent, laat je dan optillen door de energie dan optillen door de energie van die wind, van die storm. Laat je dragen. Laat hem je naar plekken toebrengen waar je nog niet eerder bent geweest. En dat hoeven helemaal geen fysieke plekken te zijn. Maar dat gaat om een verandering van energie.

Dat is waar alles om draait. Laat je meenemen, laat je schoonblazen en laat je daarna optillen, zodat jij die stap zet in je leven waar je al zo lang naar verlangt. Zodat je je niet meer tegen laten houden door alle bullshit excuses en alle onwaarheden die jij jezelf hebt verteld om je veilig te houden, om je op diezelfde plek te houden. Dat is menselijk gedrag. Dat hoef je jezelf helemaal niet te verwijten. Maar maak, alsjeblieft, gebruik van de kracht die moeder natuur ons geeft en die vandaag op een van de hoogste punten van het jaar is. Zodat jij los kunt laten en die stap kunt zetten naar jouw next level.

Iedere windvlaag, ieder klein briesje kun jij hiervoor gebruiken. Jij bent voor de volle 100% verbonden met de natuur. Jij bent onderdeel van bent onderdeel van die natuur. Maak gebruik van haar magie om jouw meest mooie magische leven mee te creëren. En of je dat nu magie noemt, of je dat nu manifesteren noemt, of je dat nu bewust leven noemt, of je dat nu spiritualiteit noemt. Laten we even eerlijk zijn, dat maakt geen ene donder uit. Het gaat erom dat jij dit doet en dat jij dit jezelf kunt.

Denk je nu, ik zou het willen, maar geen idee hoe? Er is altijd ruimte in mijn agenda om een Magical Call in te plannen waarmee ik jou op weg help om die stappen te zetten. Voel je welkom. Ik help je graag op weg, zodat jij ook echt jouw meest mooie, magische, geweldige leven kunt creëren. Want dat is wat jij verdient.

Zet de onrust van de storm om in kracht. Kracht die jij voor jezelf gebruikt, want als je die eerst aan jezelf geeft, kun je hem ook aan alle anderen geven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *