Help! Mijn kind ziet spoken…

Kinderen zijn veel gevoeliger voor energie dan volwassenen. Een kind komt volledig open ter wereld. Ze zijn nog niet gevormd door wat wel en niet sociaal is geaccepteerd. Ze lopen over van zelfliefde en zijn heel duidelijk in aangeven waar ze zich wel en niet prettig bij voelen. Dit kan de nodige uitdagingen met zich mee brengen in het dagelijks leven. Huilen, paniek, hyperventilatie, niet alleen kunnen zijn. 

Een greep uit de situaties die ik in mijn praktijk tegenkomen. Je kind wil niet alleen zijn in het mooie slaapkamertje wat je hebt ingericht en durft niet te gaan slapen. Het voelt zich onveilig en geeft aan dode mensen te zien. Je kind zit lekker te spelen en vertelt je ineens dat ze stemmen hoort en dat er dingen worden vertelt. Je kind vertelt hele verhalen terwijl het alleen zit te spelen tegen een onzichtbaar vriendje. Je kind vertelt dat hij in zijn slaap droomt over dingen die later echt gebeuren, of al op een andere plek gebeurd zijn. Ik had dit zelf ook als kind en noemde dit dromen met mijn ogen open. 

Jij als ouder wil niets liever dan zorgen dat jouw kind zich veilig voelt, dat je kind ‘s nachts slaapt en dat het zichzelf is in het hier en nu. Je wil je kind begrijpen!  

Kinderen tot een jaar of 4 – 5 zijn heel gevoelig. Dit is hoe je als mens ter wereld komt. Dit is niet raar, dit is simpelweg hoe het is. Hier is heel veel documentatie over te vinden. Iedereen heeft een energieveld. Dit wordt ook wel aura genoemd. Door middel van een speciale techniek kan dit zelfs op foto’s worden vastgelegd. Dit energieveld is jouw aangeboren beschermingsmiddel waardoor je voelt wat wel en niet veilig is als je ergens mee in contact komt. Als iets of iemand een niet zo fijne vibe afgeeft, reageer jij hierop. Dat is wat het kind in deze situatie doet. 

Jij kunt als ouder een aantal dingen doen om ervoor te zorgen dat het kind zich weer veilig gaat voelen en ermee om leert gaan. Als eerste is het voor waar aannemen van het verhaal van je kind. Niet er tegenin gaan, maar je kind laten vertellen. Vragen stellen. Vraag of het fijn voelt, of dat het vervelend voelt. 

Praktisch gezien kun je ervoor zorgen dat het bedje niet tegen een muur aan staat. Al staat het maar 3 cm vrij, dit is al genoeg. Op die manier wordt de energie die in het huis hangt en aan het stukje aarde verbonden is waar je huis staat, niet in contact gebracht met het bedje waar je kind slaapt. 

Een stuk rozekwarts naast het bed helpt om de energie in de slaapkamer positief te houden. Je kunt je kindje zelfs leren dat het veilig is en alle enge dingen weggaan als de rozekwarts wordt vastgehouden. 

De kracht van woorden is enorm groot. Maak een ritueel met je kindje om een bepaalde affirmatie uit te spreken voor het slapengaan zodat je kindje nergens door lastig gevallen wordt. 

Is je kindje heel goed in het visualiseren bouw dan een iglo, tent of een tipi om het kindje heen in een mooie witte kleur. Hierin is jouw kindje veilig. Jullie maken er samen raampjes in en een deur en alleen als iemand is uitgenodigd kan deze hierlangs naar binnen. 

Lukt het zelf allemaal niet om ervoor te zorgen dat je kindje zich weer veilig en begrepen voelt? Dan is het tijd om hulp in te schakelen. Iemand die met je kindje kijkt wat er aan de hand is. Wat ziet of voelt je kindje? Waar komt het vandaan? Hoe kan je kindje zich hiertegen wapenen als dat nodig is? 

Voel jij zelf ook dat de energie in huis negatief is en zwaar beladen? Dan is het wellicht tijd voor een energetische huisreiniging waarbij alle negatieve energie wordt weggehaald en eventuele aanwezige entiteiten naar het licht worden gebracht. 

Wil je meer weten over dit onderwerp? Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Neem contact met me op en ik help je verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *